Professionele Gezichtsbehandelingen Gericht Op Jouw Wensen - Diodella (Antwerpen) thumbnail

Professionele Gezichtsbehandelingen Gericht Op Jouw Wensen - Diodella (Antwerpen)

Published Jan 10, 22
5 min read

Gezichtsbehandeling Laten Doen Bij Een Ervaren Specialist In Antwerpen

Diodella Laser & Skin Clinic

Maantjessteenweg 99, 2170 Antwerpen
03 808 20 24
HydraFacial

Dit de unieke Vortex™ Technologie die u enkel en alleen bij Hydra, Facial™ heeft. Door de specifieke samenstelling van de serums, bekomt men niet enkel een peelend effect aan de oppervlakte, maar vernieuwt de huid zich ook van binnenuit. Hierdoor wordt een sterker huidvernieuwend effect bereikt dan met klassieke microdermabrasie met kristallen.

Eén behandeling geeft reeds een enorme boost aan de huid - hydrafacial behandeling. Een maandelijkse behandeling geeft duidelijke huidverjonging, rimpelvermindering,huidversteviging, pigmentvermindering en littekenverbetering op zeer korte termijn. Nota: Hydra, Facial™ is uniek. Er zijn apparaten op de markt die op het eerste zicht op Hydra, Facial™ lijken, maar het gaat om apparaten die enkel vloeistoffen met druk op de huid spuiten.

Diodella Skinclinic Hydrafacial Expert AntwerpenOok de samenstelling van de serums is uniek.

De volgende stap is de Hydra, Facial Signature, het diep reinigen, peelen, verwijderen van onzuiverheden, voeden en hydrateren van de huid. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een luxe booster naar keuze. De Hydra, Facial Platinum wordt afgesloten met LED lichttherapie. Een Hydra, Facial Signature voor de hals en het decolleté inclusief een bijpassende booster. hydrafacial voor en na.

Hydrafacial - De Beste Huid Van Je Leven! - Diodella (Antwerpen)De drie stappen van een Hydra, Facial behandeling, Kort samengevat, bestaat de gezichtsbehandeling Hydra, Facial uit drie stappen. Eerst wordt de huid gereinigd en worden de dode huidcellen verwijderd via afschilfering en een milde peeling. Eenmaal de poriën vrij zijn van vuil, worden de diepe onzuiverheden als het ware uit de huid gezogen.Bovendien hoef je geen hele dag vrij te houden, want deze efficiënte gezichtsbehandeling neemt slechts een halfuurtje in beslag. Hydra, Facial behandeling bij Anovo Clinic, Anovo Clinic is gespecialiseerd in preventieve, regeneratieve en cosmetische geneeskunde. Wij hebben dan ook diverse behandelingen om jou te laten stralen. Het doel is dat onze cliënten zich gezonder voelen en dit ook uitstralen.

Gezichtsbehandeling - Onze Toekomst - Diodella (Antwerpen)

Je kan Anovo Clinic terugvinden in Hooglede, vlakbij centrumstad Roeselare, en Kapellen, nabij Antwerpen. Voor meer informatie of een behandeling op jouw maat, kan je steeds een vrijblijvend intakegesprek aanvragen of meteen een afspraak maken..

Dit voorkomt dan verdere verstoppingen in de poriën. Salicylzuur werkt cel- en talg oplossend en reinigt zo de huid efficiënt maar mild. In klinische testen bleek dat de Gly, Sal™ 15% en 30% uitermate interessant zijn om acné te verminderen. De beste resultaten werden bereikt bij het wekelijks behandelen, startende met de 30% concentratie.

Huidverjonging/ Huidverbetering Met Hydrafacial - Diodella (Antwerpen)

In 3 weken tijd behaalde men dezelfde resultaten als een antibiotica kuur. Ter verduidelijking adviseren we de volgende kuurvorm: 30% - 30% - 15% - 15% - 7,5% - ... EXTRACTIES: Beta-HD™Deze fase verwijdert de overtollige oliën en zuivert de poriën tot in de volledige diepte. Daarom is het belangrijk dat we hier grondig mee aan de slag gaan.

Verhoog de vacuüm naar 25-30 voor het optimale resultaat. Let wel op met de gevoelige zones zoals bv de couperose wangen waar ook verstopte poriën kunnen zitten. Gebruik daar bv vacuüm 25. Werk met trage constante strijkbewegingen en zorg dat de kleine blauwe tip zich vult met product voor het optimale effect.

The Top 3 Plaatsen Voor Gezichtverzorging (Hydrafacial) In Antwerpen

Blauw LED licht doodt de acne bacterie waardoor er minder nieuwe ontstekingen kunnen plaatsvinden. hydrafacial voor en na. We raden dan ook aan om wekelijks met blauw licht te werken en indien mogelijk zelfs tot 3 maal per week voor de optimale resultaten. Rood LED licht heeft een kalmerende werking in de huid en zorgt ervoor dat de zichtbare rode vlekken verminderen.

Rood licht mag ook frequenter dan wekelijks gebruikt worden, maar blauw krijgt onze prioriteit in het behandelen van acne voor een optimaal resultaat. INSLUIZING: Antiox+™Wanneer de huid grondig uitgezuiverd is en klaar is om te ontvangen, geven we het de essentiële antioxdanten, hyluronzuur, zink PCA en magnesium PCA. Deze zullen de ontstekingen verminderen en zorgen voor een optimale bescherming tegen de externe elementen.

Hydrafacial - De Beste Huid Van Je Leven! - Diodella (Antwerpen)

We willen de huid niet verstikken onder een dikke laag crème, maar eerder verzachtend werken. Ook bevat dit product een héél lage concentratie aan salicylzuur om de verdere zuivering van de poriën te garanderen. Thuisverzorging REINIGING OCHTEND & AVOND SERUM AVOND SERUM OCHTEND DAG- & NACHTCRÈME Gerelateerde berichten15 juli 20219 april 2020 .

"3 stappen, 30 minuten, de beste huid van je leven", dat is wat de Hydrafacial belooft. Deze supersnelle gelaatsbehandeling is ideaal voor drukbezette dames. Tijd voor een test. Een geweldige huid in een halfuurtje? Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Celebrities zijn het er nochtans roerend mee eens: de Hydrafacial verricht wonderen op extreem korte tijd.

Schoonheidsbehandelingen - Diodella (Antwerpen)Doe mij ook maar zo'n droomhuid! Wat doet een Hydrafacial? De resultaten van deze behandeling zijn tweeledig. De die je op je gezicht ziet onmiddellijk na de behandeling is al mooi meegenomen, maar vooral het effect op is interessant. Zowat alle huidproblemen, van tot en , kunnen aangepakt worden met deze Hydrafacial.

Voor wie is de Hydrafacial geschikt? Het positieve aan deze gelaatsverzorging is dat ze past bij . Zelfs extreem gevoelige huidjes kunnen met een gerust hart genieten van de Hydrafacial, want niet alleen worden de producten aangepast, ook de intensiteit van de toestellen wordt afgestemd op jouw huid. De behandeling werkt even goed bij als , en kan zowel voor een jonge als rijpe huid.

Faq – Veel Gestelde Vragen – Hydrafacial - Diodella (Antwerpen)

Het grote pluspunt is volgens mij de duur van de behandeling. Je hoeft geen uren vrij te maken in je planning, want op iets meer dan 30 minuten sta je weer buiten. Mét een stralend gezicht. Dit is dus de ideale pauze voor , of voor wie (zoals ik) gewoonweg niet houdt van ellenlange verzorgingsrituelen.

Op die manier openen de poriën zich voor de volgende stappen. De poriën worden gereinigd met een licht zuigende kracht en nadien wordt de huid gevoed met bloemen- en honingextract. Je krijgt een gezonde glow dankzij peptides en antioxidanten. Getest: een Hydrafacial bij Beauty By Kroonen De behandeling klinkt veelbelovend, maar onder het motto 'eerst zien, dan geloven', boek ik een eerste afspraak.