Pigmentvlekken Behandeling In Ninove - Esthetica-Ninove.be thumbnail

Pigmentvlekken Behandeling In Ninove - Esthetica-Ninove.be

Published Jan 29, 22
7 min read

Pigmentvlekken Verwijderen? Kosten, Ervaringen, Foto's En ... - Esthetica-Ninove.be

Pigmentvlekken zijn meestal niet schadelijk voor de gezondheid, maar worden wel als storend ervaren. De vlekken komen het meest voor op lichaamsdelen die blootgesteld worden aan de zon. Ontharen mannen. Dat zijn uiteraard de lichaamsdelen met de grootste zichtbaarheid zoals het gelaat, armen en benen. Een ander veelvoorkomend probleem zijn pigmentvlekken die groter worden.

Pigmentvlekken Verwijderen Door Pigmentlaserbehandeling? - Esthetica-Ninove.beEffectief Pigmentvlekken Behandelen Via Medische Laser - Esthetica-Ninove.be


Tijdens een 1e gratis en vrijblijvend consult vertelt onze specialist meer over de behandeling. Daarnaast bekijkt ze jouw specifieke situatie. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van al je vragen. Bel, of reserveer direct.

De klinieken met een ZKN-keurmerk voldoen aan de strengste eisen. Daardoor ben je verzekerd van een geborgde kwaliteit van medische zorg. Er zijn veel verschillende behandelingen waarmee pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verwijderd kunnen worden. Ouderdomsvlekken verwijderen. Op deze pagina kun je de prijzen van de verschillende behandelingen, zoals peelings, lasertherapie en IPL, met elkaar vergelijken.

Pigmentvlekken: Alles Wat Je Wil Weten - Esthetica-Ninove.be

Kosten IPL-behandeling tegen pigmentvlekken Met IPL kunnen grote oppervlaktes in een keer worden behandeld. Daarom betaal je bij deze methode een tarief per zone. Bijvoorbeeld het gezicht, het decolleté of de hals. Hou er rekening mee dat er meestal 2 tot 3 behandelingen nodig zijn voor een mooi resultaat. Er zijn echter uitzonderingen.

Ouderdomsvlekken Verwijderen - Afspraak Maken - Esthetica-Ninove.bePigmentvlekken Verwijderen: Zo Doe Je Dat - Esthetica-Ninove.be


Kosten laserbehandeling tegen pigmentvlekken Met een laserbehandeling kunnen pigmentvlekken heel gericht behandeld worden. Eyeliner tattoo. Met de laser worden kleinere huidgebieden behandeld dan met IPL. Daarom betaal je bij deze behandelmethode niet per zone, maar voor het aantal pigmentvlekken dat verwijderd moet worden. De meest klinieken hanteren voor de laserbehandeling een vanaf-prijs voor het behandelen van één tot twee pigmentvlekken, deze prijzen vind je hieronder.

Dit is vooral het geval wanneer er sprake is van dieper gelegen pigmentvlekken. Oppervlakkige pigmentvlekken kunnen vaak in één tot twee behandelingen verwijderd worden. Laser is voor de meeste pigmentvlekken een geschikte behandeling. Een behandeling met laser wordt over het algemeen beschouwd als behandeling voor witte pigmentvlekken of een zwangerschapsmasker (melasma).

Pigmentvlekken: Alles Wat Je Wil Weten - Esthetica-Ninove.be

Een oppervlakkige peeling is goedkoper, maar vaak minder effectief, dan een diepe peeling zoals een TCA peeling. De meeste klinieken hanteren prijzen per zone, bijvoorbeeld de wangen, het voorhoofd of het hele gezicht. Als je een afspraak maakt bij een kliniek, dan is er vaak maatwerk mogelijk met een hierbij passende prijs.

Pigmentvlekken zijn meestal niet schadelijk voor de gezondheid, maar worden wel als storend ervaren. De vlekken komen het meest voor op lichaamsdelen die blootgesteld worden aan de zon. Dat zijn uiteraard de lichaamsdelen met de grootste zichtbaarheid zoals het gelaat, armen en benen. Een ander veelvoorkomend probleem zijn pigmentvlekken die groter worden.

Tijdens een 1e gratis en vrijblijvend consult vertelt onze specialist meer over de behandeling. Daarnaast bekijkt ze jouw specifieke situatie. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van al je vragen. Bel, of reserveer direct.

Pigmentvlekken Verwijderen Met Laser (Ninove) - Esthetica-Ninove.be

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, plannen we een gratis consult in waarin onze huidtherapeute luistert naar uw wensen en uw huid analyseert. Ze stelt vragen die van belang zijn voor het beste resultaat.

Verschijnselen bij pigmentvlekken, Pigmentvlekken, ook wel levervlekken genoemd, zijn lichtbruine plekken die vaak op de handen en het gelaat voorkomen. Dit is een goedaardige pigmentafwijking die vaak op latere leeftijd op de zonbeschadigde huid ontstaat. Omdat deze goedaardig zijn kunnen ze prima blijven zitten, maar als ze cosmetisch storend zijn, bestaan er een aantal behandelmogelijkheden.

Deze kan u indien nodig doorverwijzen naar de dermatoloog of huidtherapeut. Diagnose en onderzoek bij pigmentvlekken, De diagnose doet de dermatoloog of huidtherapeut met het blote oog. Bij twijfel wordt er aanvullend onderzoek verricht. De behandeling van pigmentvlekken, Pigmentlaser, Bij een pigmentlaserbehandeling wordt het pigment in de huid zodanig verhit dat deze vernietigd wordt (Mesotherapie).

Pigmentvlekken Verwijderen? - Huidkliniek - Esthetica-Ninove.be

Pigmentvlekken - Laserbehandeling - Ninove - Esthetica-Ninove.beTarieven Huidtherapie - Pigmentvlekken - Ouderdomsvlekken - Esthetica-Ninove.be


Het kan daarom ook even duren voordat het resultaat goed zichtbaar is. Meestal is dit na vier tot acht weken. Wanneer het gewenste resultaat nog niet behaald is na één behandeling, kan er voor gekozen worden om de behandeling vaker te herhalen. Huidtherapeutische peeling, Een peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd ter verbetering of verjonging van de huid.

Bevriezen door middel van stikstof, Bij bevriezen door middel van stikstof wordt de pigmentvlek bevroren met vloeibare stikstof. Wat kunt u zelf doen om pigmentvlekken te voorkomen? Het is belangrijk om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen. Pigmentvlekken worden over het algemeen veroorzaakt door te veel zon. Het is daarom belangrijk om u goed in te smeren.

Prijzen en vergoedingen van de behandeling van pigmentvlekken, In overleg met uw arts of behandelaar bespreekt u de behandeling. De behandelingen bij de dermatoloog vallen onder uw basisverzekering. Houd hierbij rekening met uw eigen risico. Behandelingen bij de huidtherapeut vallen onder de aanvullende verzekering. Raadpleeg voor de mogelijke vergoedingen uw zorgverzekeraar.

Pigmentvlekken Behandeling In Ninove - Esthetica-Ninove.be

Heb jij ooit gemerkt dat er op latere leeftijd donkere vlekjes op je huid ontstaan? Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar vaak zijn het gewoon ouderdomsvlekken. Deze vlekken ontstaan meestal wanneer je veertig jaar of ouder bent. Gelukkig zijn ouderdomsvlekken helemaal veilig en dus niet schadelijk voor je huid. Ben je benieuwd hoe je deze vlekjes voorkomt of wat je kunt doen om ze te behandelen? Lees vooral verder, want wij vertellen je alles wat je moet weten over ouderdomsvlekken.

Meestal hebben deze vlekken een bruine, grijze of zwarte kleur. Het zijn geen bultjes, dus deze vlekken liggen vlak op de huid. Dit fenomeen wordt vaak ook wel een levervlek genoemd, wat vooral komt door de kleur die deze vlekken hebben. Ook de naam pigmentvlekken komt redelijk vaak voor wanneer je het over dit huidprobleem hebt.

Wel zijn ze vaak een teken dat je huid in het verleden beschadigd is geraakt. Het is wel belangrijk om ouderdomsvlekken te kunnen herkennen, zodat je ze niet verwart met moedervlekken of andere verkleuringen in je huid. Hoe zien ouderdomsvlekken eruit? Het is helemaal niet erg wanneer je last hebt van levervlekken, maar ze lijken wel veel op andere vlekken op de huid.

Esthetische Behandeling Van Pigmentvlekken - Laserkabinet - Esthetica-Ninove.be

Een ouderdomsvlek is donkerder dan je eigen huid, vaak met een bruine of zwarte kleur. Grijze levervlekken komen ook voor. De kleur van de vlek is egaal, dat betekent dat je geen lichtere of donkere stukken in één vlek krijgt. Daarnaast is de rand van de vlek duidelijk en scherp.

Wanneer je met je vinger over de vlek voelt, zal je merken dat deze vlak op de huid ligt. De grootte van deze vlekken is ontzettend variabel. De ene persoon heeft vlekken van meer dan twee centimeter lang, terwijl anderen vlekjes van een paar millimeter hebben. Niet ieder deel van je lichaam krijgt even vaak te maken met levervlekken.

Waar komen ouderdomsvlekken vooral voor? Het is in principe mogelijk om levervlekjes op ieder deel van je lichaam te krijgen. In de praktijk gaat dat vaak toch anders, want je vindt deze vlekken op een paar specifieke lichaamsdelen: Gezicht, Handen, Armen, Benen, Decolleté De vlekken ontwikkelen zich voornamelijk op huid die vaak aan de zon wordt blootgesteld.

Pigmentvlekken Verwijderen - Afspraak Maken - Esthetica-Ninove.be

Esthetische Behandeling Van Pigmentvlekken - Laserkabinet - Esthetica-Ninove.bePigmentvlekken: Alles Wat Je Wil Weten - Esthetica-Ninove.be


Je krijgt deze vlekken meestal pas op latere leeftijd. Rond je veertigste verjaardag zullen meestal de eerste pigmentvlekjes gaan ontstaan. Ouderdomsvlekken op het gezicht komen het meeste voor, aangezien deze huid vrijwel iedere dag is blootgesteld aan de zon. Levervlekken op de handen en ouderdomsvlekken op de armen staan op de tweede plek.