Ontharing - Haarverzorging, Haaruitval, Haarproblemen ... - Laserontharing Wijnegem thumbnail

Ontharing - Haarverzorging, Haaruitval, Haarproblemen ... - Laserontharing Wijnegem

Published Feb 06, 22
7 min read

De Verschillen Tussen Laserontharing En Ipl - Nld Beauty - Laserontharing Brasschaat

Pijnloos Laser Ontharen - Nld Beauty - Laserontharing EkerenVeelgestelde Vragen Definitief Ontharen-ipl - Nld Beauty - Laserontharing Antwerpen


NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Laserontharing Antwerpen

Helaas kan je behandeling in deze periode niet doorgaan, waardoor je traject wordt onderbroken. Tijdens het intakegesprek hebben wij het een en ander verteld over de werking van de laser, maar hoe zat het nou ook alweer en wat heeft het overslaan of uitstellen van de behandeling nu precies voor effect op de effectiviteit van de behandeling? We leggen het nog even uit! Haar groeit en vernieuwt zich voortdurend.

In de haarpapil; vanaf nu noemen we deze de haarwortel, worden constant nieuwe cellen (keratine) gevormd. De nieuwe cellen verschuiven naar de oppervlakte van de huid en onderweg verhoornen zij zich en vormen uiteindelijk de ‘haarschacht’. intiem ontharen. De haarschacht is wat we daadwerkelijk boven de huid uit zien komen; de haar.

Ieder haar heeft drie soorten groeifase. De actieve (anagene) haargroeifase, de overgangsfase (katagene) haargroeifase en de rustfase (telogene) haargroeifase. Met de laser kunnen wij maar in één haargroeifase effectief behandelen; de actieve groeifase. Niet elke haar zit op hetzelfde moment in dezelfde groeifase. Dit is ook de reden dat er meerdere weken tussen de behandelingen in zitten en er meerdere behandelingen noodzakelijk zijn om alle haren in de juiste fase ‘tegen te komen’.

Welke Invloed Hebben Epileren, Harsen En Scheren Op De - Nld Beauty - Laserontharing Brasschaat

In deze fase zit de haar namelijk nog in de haarzakjes, waardoor er warmtegeleiding tot in de bodem kan plaatsvinden. De door de laser uitgezonden energie wordt omgezet in warmte en door het pigment in het haar naar de haarzakjes geleid. De haarwortel wordt zodanig beschadigd dat het haartje niet meer groeit.

Bij de andere twee haargroeifases is de haar al bezig uit te vallen, waardoor de warmte de haarzakjes niet volledig meer bereikt. In het onderstaande plaatje is dat goed zichtbaar: Bron: Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten Goed, nu weten we weer beter hoe het laseren werkt. Maar waarom behandelen we dan altijd met die ene, speciale interval (die we nu niet meer halen)? Uit onderzoek is gebleken dat voor het gezicht een richtlijn van zes weken tussen de behandelingen het meest effectief is, voor het lichaam acht weken en bij sommige gebieden op het lichaam zoals de rug zelfs langer.

Op dat tijdstip is het ‘t meest aannemelijk dat de haren in het behandelde gebied weer in die ene fase verkeren. Na een paar behandelingen wordt die kans nog eens extra vergroot; haargroeicycli gaan door de werking van de behandeling zelfs meer synchroon lopen. Door het verzetten van afspraken kan er dus minder gestructureerd in de haarcycli gewerkt worden.

Elektrolyse: Definitieve Ontharing - Laserontharing Brasschaat

Laserontharing: Wat Je Moet Weten - Nld Beauty - Laserontharing SchotenSoprano Ice - 100% Pijnloos Ontharen - Laserontharing Antwerpen


Permanente Laserontharing...nooit Meer Scheren Of Waxen! - Laserontharing EkerenDe Ultieme Manscaping Gids: Ontharen Van Wenkbrauw Tot Teen - Laserontharing Hoboken


Net zoals bij de eerste behandeling, eigenlijk. En dan geldt een beetje: het kan meezitten, het kan tegenzitten.. Maar: er zijn altijd wel haren in die ene groeifase, dus het heeft altijd effect! In de tijd dat er niet behandeld kan worden, is het wél belangrijk de haren niet uit de haarzakjes te verwijderen.

Scheren mag wel, hiermee wordt alleen de haar boven de huid verwijderd en kan de warmtegeleiding van de behandeling later bij ons nog steeds plaatsvinden. Ongeacht waar de haargroeicycli zich bevindt is de behandeling dus altijd zinvol. Zodra de situatie het weer toelaat pakken wij de goede interval weer op, voor de meest effectieve behandeling.

De meeste huidtypes kunnen tegenwoordig de gehele zomer veilig behandeld worden met de laser, bij niet ál te sterke bruining van de huid. Voor de effectiviteit van de behandeling is het belangrijk dat het contrast tussen huid- en haarkleur groot genoeg blijft. Zorg er daarom voor dat de huid niet te veel bruin verkleurt (dit is sowieso gezonder voor je huid!) en gebruik zoals altijd dagelijks een SPF met minimaal factor 25 en blijf tussen 12.

Veelgestelde Vragen Over Huidbehandelingen And Laserontharing - Laserontharing Brasschaat

00 uur uit direct zonlicht. Wij adviseren dus je laserbehandeling weer op te pakken en voort te zetten zodra het weer ‘mag’. Hopelijk tot snel! Liefs Team Triaderm .

Een zongebruinde huid beschikt over actief pigment, bij laserontharen vormt dit toch een risico? Het is algemeen bekend dat de zon een risicofactor is bij laserbehandelingen. Hoe bruiner de huid hoe meer risico op complicaties. Hoe kan een nu veilig plaatsvinden voor de klanten die de afgelopen weken van de zon hebben genoten en straks bij ons komen voor een laserbehandeling? Wetenschappelijke studies ondersteunen dat ook de donkere huidtypen en de zongebruinde huid veilig kan worden onthaard.! Bij Kan Skin Clinic gebruiken we de r voor ontharing. De gouden standaard voor laserontharing en inzetbaar voor huidtype 1 t/m 6. Het beste van het beste kunnen we wel zeggen! De Light, Sheer Diode laser heeft een lichtsoort die voornamelijk wordt geabsorbeerd door het t in de haren - bikinilijn ontharing.

Houd Je Benen Langer Glad - Nld Beauty - Laserontharing Kapellen

De warmte leidt tot de beschadiging van de stamcel van de haarfollikel (de voedingsbodem van de haar), met als gevolg haarvermindering. Door het speciale koelsysteem wordt de huid direct gekoeld en beschermd. Om veilig te kunnen behandelen in ze zomerperiode is het belangrijk niet blindelings door te gaan met de huidige behandelinstellingen.

Bij het intakegesprek wordt er onder andere gekeken naar de haren, maar ook naar je huidtype. Ben je heel licht of juist donker en is je huid momenteel gebruind door de zon? Dit is allemaal van invloed op de keuze van de instellingen. permanente laserontharing. Hoe meer pigment in de huid aanwezig is (dus een donkerder huidtype, of een gebruinde huid) des te meer risico op pigmentverkleuringen wanneer er niet voor de juiste instellingen gekozen wordt.

Je kunt hiermee wel het haar krachtig raken, het haartje krijgt ook voldoende tijd om weer af te koelen en de huid wordt ontzien. Om het zekere voor het onzekere te nemen wordt er bij de donkerdere huidtypes altijd eerst een patch-test afgenomen. We behandelen een klein stukje huid op een onopvallende plek.

5 Meest Gestelde Vragen Over Laserontharing Voor De Zomer - Laserontharing Borgerhout

We kijken naar de kleur van de huid, en of de haren zijn uitgevallen. Voldoet alles aan de eisen? Dan kunnen we aan de slag! De Lightsheer diode laser maakt gebruik van het pigment van het haar om het haarzakje te vernietigen. Haargroei bestaat uit drie verschillende fasen. Alleen de haren in de groeifase (anagene fase) zitten goed vast in de follikel.

Uit deze follikel zal dus weer een nieuwe haar groeien. Pas als deze haar weer in de groeifase is gekomen kan deze follikel effectief vernietigd worden. Je hebt daarom ook meerdere behandelingen nodig, om alle haren in de groeifase te kunnen behandelen - permanente laserontharing. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig, met een tijd van 6-10 weken tussen elke behandeling.

Deze haren bevatten te weinig pigment om voldoende verhit te kunnen worden. Wel zijn deze haren behandelbaar met elektrische epilatie. Start je je laserbehandelingen weer bij ons op, zorg er dan voor dat je vanaf dit moment jezelf weer goed blijft beschermen tegen de zon. Smeer dagelijks een SPF 50 op de huid, en vermijd direct zonlicht op de huid, zeker op het behandelgebied! Het behandelen tijdens de zomerperiode kan dus zeker! Het vraagt meer zorgvuldigheid en precisie.

Welke Invloed Hebben Epileren, Harsen En Scheren Op De - Nld Beauty - Laserontharing Kapellen

Door dit samen te doen kan jij genieten van een veilige behandeling en het beste resultaat! We hopen je snel weer te zien bij ons in de kliniek! Wil jij graag persoonlijke advies, je vragen of zorgen bespreken? Neem contact met ons op! Je kunt ons bereiken via of 035-6224359 of plan via onderstaande button een e-consult in.. permanent ontharen.