Meest Gestelde Vragen Over Laserontharing Voor De Zomer - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing thumbnail

Meest Gestelde Vragen Over Laserontharing Voor De Zomer - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Published Jan 31, 22
7 min read

Permanent Ontharen In Genk - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

So Clean Clinic

Wildekastanje Laan 3/bus 2, 3600 Genk
089 21 93 43
laserontharing

Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij uw Nouveau Contour specialiste in goede handen. Uw specialiste is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld.

De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Nouveau Contour methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is uw garantie voor kwaliteit. Uw specialiste werkt met de Nouveau Contour Intelligent, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt.

Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet. Ogen, Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid.

Permanent Ontharen - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up. Lippen, Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt.

Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijn ervaren. Dankzij de nieuwste computer gestuurde apparatuur waar uw specialiste mee werkt en verdoving met crèmes kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden. Voor bijna iedereen. Voor vrouwen en mannen; voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, kortom, permanente make-up is geaccepteerd door elke bevolkingsgroep.

Ipl Definitieve Ontharing Bij Schoonheidssalon - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

De intensiteit van uw permanente make-up kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft ondermeer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Uw specialiste kan u hierover uitleg geven. Dit is nog nooit gebeurd.

Dan zoekt u samen met uw specialiste de juiste kleur uit. Pas als alles naar uw volledige wens is, wordt begonnen met pigmenteren. Nee. Uw specialiste heeft de keuze uit meer dan 80 kleuren voor alle soorten huidtypen. Omdat uw specialiste een speciale opleiding heeft gevolgd over kleurenleer, kan zij u deskundig adviseren welke kleur het beste bij u past.Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit. Alvorens uw specialiste met een permanente make-up behandeling begint vindt er altijd eerst een voorgesprek met u plaats. Tijdens dit gesprek bespreekt u samen met uw specialiste uw wensen en hoe permanente make-up hierin kan voorzien.

Permanent Ontharen In Genk - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Uiteraard wordt door uw specialiste een verantwoord advies gegeven hoe het beste en mooiste resultaat met permanente make-up kan worden verkregen. Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 1 tot 1½ uur. In principe hoeft de huid na het aanbrengen van permanente make-up geen speciale behandelingen te ondergaan.

Uw specialiste neemt voorafgaand aan de behandeling alle richtlijnen voor nazorg met u door en geeft u uitleg hierover. Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn.Ja. laser ontharing prijs. Wij werken uitsluitend volgens de strenge Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieu Code (H.A.M.-code) welke door de ANBOS is samengesteld in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd. Voor het bedrag dat ik uitgeef aan permanente make-up kan ik heel wat potloodjes kopen! Inderdaad.

Permanent Verwijderen Overtollige Haargroei - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Het principe lijkt op elkaar. Bij beiden wordt door middel van een naald pigment in de huid gebracht en dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Echter, de apparatuur als ook de samenstelling van de pigmenten en de technieken zijn totaal verschillend. Tijdelijke tatoeages bestaan niet. Permanente make-up pigmenten vervagen onder andere doordat deze minder diep in de huid gezet worden - laser ontharing.

Echter totaal verdwijnen gebeurt niet. Bij een zogenaamde ‘tijdelijke’ tattoo vervaagt het pigment ook, maar verdwijnt niet in het geheel, dus blijft een wazige vlek over. Er zijn een paar aspecten waarmee u rekening dient te houden als u permanente make-up wilt laten aanbrengen bij uw specialiste. Kleurintensiteit: Om tot een goed resultaat te komen, wordt de kleur aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen.Ook hier geldt dat u rekening moet houden met uw vakantieplannen. De eerste dagen na de behandeling: Direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze zwelling verdwijnt echter weer binnen enkele uren. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens kleine korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn.

Ontharing Voor Dames: Waxen Of Laserontharing - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

In dit verband is het dan ook af te raden om in de eerste dagen na het aanbrengen van permanente make-up uw ogen op te maken.

Zeer geschiktbij veel sporten , zwemmen, sauna bezoek en voor brildragers. Mijn salon is GGD gekeurd en geregistreerd wat verplicht is sinds 2010. Hoe lang blijft de Permanente make-up zichtbaar? Permanente make-up blijft ongeveer 2 tot 3 jaar zichtbaar. Dit hangt voornamelijk af van de kleur die u gekozen heeft.

Hierdoor blijft permanente make-up 2 tot 3 jaar zitten en niet 5 jaar zoals vroeger. Een diepe zwarte kleur is langer zichtbaar dan een donker blonde kleur. Wij raden u dan ook aan om na elk jaar de kleuren bij te laten werken. Permanente make-up is geen tatoeage, Bij een tatoeage worden synthetische kleurstoffen gebruikt, die door de huid worden ingekapsled en daardoor altijd zichtbaar blijven.

Wat Je Moet Weten Voordat Je Begint Aan Laserontharing - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Bij het gebruiken van onze website accepteert U onze cookie policy. accept .

Wat is Permanent Make-up? Wat is Permanent Make-up? Wat is Permanent Make-up? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Permanent Make-up wordt vaak vergeleken met een tatoeage. Toch is dit niet helemaal hetzelfde. Bij een tatoeage wordt de naald in de diepere huidlagen ingebracht en hierdoor vervaagt de inkt niet. Maar bij permanente make-up voorkomt de naald dat het pigment te diep in de huid gaat.

Permanent Make-up wordt het meest toegepast bij de wenkbrauwen en rondom de ogen, de eyeliner. De functie van de wenkbrauwen is niet alleen om de ogen te beschermen, maar ook om onze gezichtsuitdrukking kracht bij te zetten. Zonder wenkbrauwen is de uitdrukking van het gezicht ‘weg’. Omdat veel vrouwen te veel hebben geëpileerd, of boven hun wenkbrauwen haartjes hebben weggehaald of omdat de wenkbrauwen gewoon dunner worden, is dit een veel gevraagde behandeling.