Krijg Witte Tanden & Tanden Bleken In Genk - Tessenterdlo thumbnail

Krijg Witte Tanden & Tanden Bleken In Genk - Tessenterdlo

Published Dec 23, 21
7 min read

Tanden Bleken Voor Een Stralend Wit Gebit - Peer

De n, HAP (nano-Hydroxyapatiet) die verwerkt is in de 6% re-Whtening Solution staat bekend om zijn herstellende werking van het glazuur zowel tijdens als na het bleken. De methode is daarom ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. In geval er toch een lichte gevoeligheid ontstaat, zal dit binnen 24 uur na de behandeling zijn verdwenen.

Prev, Dent gebruikt slechts 6% en voldoet daarmee aan de veiligheid norm. Peroxide is een oxidant. Waterstofperoxide valt uiteen in H2O+O2 (water en zuurstof) en bindt zich aan pigmenten (verkleuringen) en dringt door tot in de tandkern. Door het gebruik van een bleeklamp wordt het oxidatieproces versneld. Vervolgens valt de peroxide die gebonden is met de pigmenten uiteen in water en zuurstof en wordt deze afgevoerd via de tanden en uiteindelijk door het lichaam (tanden bleken prijs).

Hoe Lang Blijven Je Tanden Wit Na Het Bleken? - MaasmechelenOver het algemeen blijft het resultaat, met inachtneming van goede mondhygiëne, gebruik van de nazorgproducten en normale blootstelling aan voedingsmiddelen en dranken, 2 tot 2,5 jaar gehandhaafd. Het onderhoud van het gebit en de drink- en eetgewoonten spelen een belangrijke rol voor de duur van het resultaat. Factoren die een negatief resultaat hebben op de witheid van het gebit zijn: • Eten met veel kleurstoffen zoals kerrie, ketjap etc • Koffie • Thee • Rode wijn • Roken De Prev, Dent specialist onderzoekt eerst uw tanden en tandvlees of deze gezond zijn.

In slechts uitzonderlijke gevallen is een extra sessie nodig. Meer informatie over hoe het werkt. Bijna iedereen die graag wittere tanden wil hebben kan deze behandeling ondergaan met name diegenen die een zeer sterke aanslag van voedsel en/of nicotine hebben - tanden bleken. Heeft u een beginnend gaatje, composietvullingen, kronen of brugwerk in het front? Dan is het verstandig om uw gebit eerst te laten controleren.

Veelgestelde Vragen Over Tanden Bleken - Riemst

De minimum leeftijd om te bleken is 18 jaar. De originele kleur van de brug of kroon verandert met een Prev, Dent behandeling niet mee. De behandeling zorgt er wel voor dat vlekken van uw brug of kronen succesvol worden verwijderd. Overleg met de specialist over hetgeen dat u zou kunnen verwachten.

Veelgestelde Vragen Over Tanden Bleken - PutteAlles Wat Je Moet Weten Over Tanden Bleken Of Bleachen - Ekeren


De adviesprijs voor een Prev, Dent behandeling bedraagt € 395,00. Op dit moment hebben wij een lopende kortingsactie voor € 325,00 als u online een afspraak bij ons maakt voor tanden bleken (tanden bleachen). Lees meer over de kosten. We raden u het volgende aan om uw tanden wit te houden: • Poets uw tanden minstens 1 x per dag met de Prev, Dent tandpasta.

Hoe Lang Blijven Je Tanden Wit Na Tanden Bleken? - Kinrooi

• Bezoek uw tandarts en de mondhygiëniste regelmatig (advies: iedere 6 maanden). • Gebruik de nazorgproducten van Prev, Dent. In de praktijk blijkt het materiaal waarvan witte vullingen zijn vervaardigd ‘composiet’ redelijk mee te bleken. Mocht na een bleekbehandeling toch een kleurverschil ontstaan, dan kan uw tandarts dit gemakkelijk verhelpen door composiet te gebruiken in de nieuwe tandkleur.

Tijdens het intake-gesprek direct voor de behandeling, krijgt u vanzelfsprekend een persoonlijk advies. Met Prev, Dent behandeling zul je bij het ‘in-office’ bleken gemiddeld 8 nuances wittere tanden krijgen. De resultaten hangen uiteraard af van de genetisch bepaalde kleur van uw tanden en uw persoonlijke omstandigheden. Uiteindelijk is het doel een voor u zo’n optimaal mogelijk natuurlijke witte kleur te bereiken.

Onderhoud Na Het Bleken Van Je Tanden - Nieuwerkerken

7 Witte Tanden Tips - Natuurlijke Methoden Voor Wittere Tanden - BorsbeekHoelang Blijven Mijn Tanden Wit Nadat Ik Ze Heb Laten Bleken ... - Westerlo


De Prev, Dent methode bleekt niet door de natuurlijke kleur van de tand heen. Vraag bij uw specialist naar aanvullende mogelijkheden als u wittere tanden wil dan de natuurlijke kleur. Het is mogelijk om één of enkele tanden te laten bleken. Omdat de behandeling identiek is aan het bleken van het hele gebit blijft de prijs gelijk.

Hoe Behoud Je Witte Tanden Na Het Bleken - SchotenWittere Tanden En Tanden Bleken - Bonheiden


Hoe Lang Blijven Je Tanden Wit Na Het Bleken? - Malle7 Witte Tanden Tips - Natuurlijke Methoden Voor Wittere Tanden - Boom


Alvorens de Foam op de tanden aan te brengen wordt uw tandvlees volledig beschermd met een cofferdam en uw lippen met een Maskingcream. Hierdoor kan geen irritatie of verbranding van tandvlees ontstaan. Verder krijgt u een bril op die uw ogen beschermt tegen het licht van de –eventuele- bleeklamp. Bij de tanden bleekmethoden wordt onderscheid gemaakt tussen thuisbleken en professioneel in-office c.

7 Witte Tanden Tips - Natuurlijke Methoden Voor Wittere Tanden - Neerpelt

Onze tandarts zal u doorverwijzen naar uw eigen tandarts indien zij gaatjes constateren, of een vervolgafspraak maken in onze praktijk. In sommige gevallen kan er wel gebleekt worden en kan later door de tandarts een vulling gelegd worden die past bij de nieuw verkregen tint van de tanden. Voor dit soort situaties is de inspectie vooraf aan de behandeling o.

bedoeld. Denkt u dat u op dit moment gaatjes heeft dan kunt u een afspraak maken op Tandartspraktijk WIT. Nee, dat hoeft niet. De Prev, Dent specialist geeft u na onderzoek van het gebit een advies. In enkele gevallen wordt geadviseerd om de vullingen achteraf te laten vervangen c. q.

Tanden Bleken - Wittere Tanden In 20 Minuten! - Herstappe

Bij veel vullingen in het front adviseren wij vooraf een vrijblijvend consult aan te vragen bij uw of onze tandarts. Samen kunt u bepalen wat de juiste volgorde is om weer witte tanden te krijgen. Nee, de Prev, Dent methode is uitstekend geschikt voor mensen met gevoelige tanden. In zeer incidentele gevallen kunnen er wat pijnklachten optreden tijdens of na de behandeling.

Er is een viertal tinten te onderscheiden in de tandheelkunde voor tanden. Juist gele en bruinachtige tinten, veroorzaakt door voedingsmiddelen en/of tabak, zijn uitstekend te bleken. Nee, uw leeftijd is geen belemmering om de behandeling te ondergaan. Voor de behandeling mag u alles eten en drinken. Na de behandeling mag u tot 24 uur geen kleurstoffen consumeren.

Hoe Behoud Je Witte Tanden Na Het Bleken - Bilzen

Hetzelfde geldt voor het roken. Als u komt voor de behandeling krijgt u altijd eerst een consult waarbij we gaan kijken of uw gebit geschikt is voor het bleken. Daarna gaan we pas beginnen met de behandeling. Dan wordt het geld uiteraard binnen 1 week terug gestort op uw rekening! Dan wordt uw afspraak verzet naar een andere datum.

Dat is afhankelijk van je levensstijl en de natuurlijke kleur van je tanden. De meeste mensen zien na twee tot drie maanden een lichte terugloop. Je krijgt een maximaal resultaat na een bleeksessie door 4 uur lang na het tanden bleken niks te eten of drinken met kleurstoffen en alleen water te drinken.

Alles Wat Je Moet Weten Over Tanden Bleken Of Bleachen - Diepenbeek

Dit hecht zich aan het tandglazuur. Daardoor krijg je sneller gele tanden, ook na een bleeksessie. Het is dus beter om 4 uur lang even niet te roken na het tanden bleken. Je kunt de kleur van je tanden bijhouden met een shadeguide. Als je ontevreden bent over de kleur van je tanden, kun weer beginnen met je tanden bleken.

​Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe lang het resultaat van een bleekbehandeling meegaat? Ongeacht het bleekproduct dat u gebruikt, hangt de tijd dat de tanden wit blijven na het bleken vooral af van u en uw eigen levensstijl (tanden bleachen prijs). Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de veranderingen in de kleurtint van uw gebit na het bleken, dus het is belangrijk om daarvan zowel voor als na het bleken realistische verwachtingen te hebben.

Alles Wat Je Moet Weten Over Tanden Bleken Of Bleachen - Alken

U moet ook beseffen dat bepaalde voeding, gewoonten (zoals roken) en geneesmiddelen verkleuringen kunnen veroorzaken nadat u een bleekbehandeling hebt ondergaan. Voorkom deze invloeden zoveel mogelijk tijdens het bleken, zodat u een stralend witte glimlach blijft houden. Als u eenmaal de kleur wit heeft die u graag wilt, is het aan u om ervoor te zorgen dat u die stralend witte glimlach ook blijft behouden.