Ipl Ontharingsapparaat - Laser Ontharing - Nld Beauty - Laserontharing Deurne thumbnail

Ipl Ontharingsapparaat - Laser Ontharing - Nld Beauty - Laserontharing Deurne

Published Jan 25, 22
7 min read

Laserontharing Voor Mannen En Vrouwen - Nld Beauty - Laserontharing Berchem

NLD Beauty Laserontharing & Skincare

Quinten Matsijsstraat 48, 2900 Schoten
0480 66 35 60
Laserontharing Antwerpen

Beeld © i, Stock Wat zijn we er afgelopen zomer weer druk mee geweest: scheren, waxen, harsen en epileren. Alles om maar zo glad mogelijk voor de dag te komen (ontharing). Maar wat als die haartjes weer heel snel de kop opsteken of er ontsierende bultjes voor in de plaats komen? De experts van Gezondheidsplein hebben vijf tips voor permanent ontharen.

Je bikinilijn laseren is dan een optie: je kunt je bikinilijn namelijk permanent ontharen met een laserbehandeling. Maar houd dan wel de volgende vijf tips in gedachten. Tip 1: bikinilijn vooraf niet epileren, harsen of waxen Zes weken voordat je je bikinilijn laat laseren mag je in dit gebied niet epileren, harsen of waxen.

Voor- En Nadelen Van Ipl En Laserontharing - Laserontharing Kapellen

Je mag wel scheren, knippen of trimmen, aangezien het haarzakje bij deze onthaarmethodes intact blijft. Tip 2: vermijd zon voor en na bikinilijn laseren Vermijd de zon één maand voor en één maand na het laseren van je bikinilijn. Een verkleurde huid door de zon neemt namelijk te veel energie van de laser op, waardoor pigmentvlekken kunnen ontstaan.

Beste Laser Ontharing Machine En Ipl Licht - Nld Beauty - Laserontharing KapellenMag Je Zonnen Na Een Laserbehandeling? - Laserontharing Hoboken


Ipl Ontharen: Tips En Een-precies-op-tijd-schema Voor - Nld Beauty - Laserontharing WijnegemMag Je Zonnen Na Een Laserbehandeling? - Laserontharing Wilrijk


Als je van nature een getinte of donkere huid hebt, zijn er speciale lasers die beter zijn afgestemd op gepigmenteerde huid. Ga dan op zoek naar een huidtherapeut die gespecialiseerd is in het permanent ontharen op een donkere huid. Tip 3: ga voor een veilige en comfortabele laserbehandeling Huidtherapeuten besteden tijdens hun hbo-studie specifiek aandacht aan permanent ontharen met laser.

Veelgestelde Vragen Over Huidbehandelingen And Laserontharing - Laserontharing Brasschaat

Veilig staat echter niet gelijk aan (geheel) pijnloos. De één heeft er weliswaar veel minder last van dan de ander, maar in het algemeen ervaar kun je wat pijn ervaren tijdens de laserbehandeling. Tijdens de behandeling voel je bijvoorbeeld prikjes op de huid. Ook kan de laser warm tot heet aanvoelen.

Tip 4: 100% definitief ontharen bestaat niet (altijd) Je hebt bij permanent ontharen niet dé garantie dat je nooit meer haartjes ziet op je bikinilijn. Dit komt door veranderingen in het lichaam, zoals hormoonschommelingen, zwangerschap en de overgang. Door deze veranderingen kunnen haartjes die in een rustfase zitten weer actief worden of kunnen donsharen veranderen in dikke haren.

5 Dingen Die Je Nog Niet Wist Over Definitief Ontharen - Laserontharing Ekeren

In dit geval spreek je eerder van 'permanente vermindering van de haren' dan van 'permanente ontharing'. Tip 5: wees geduldig Even je bikinilijn laseren, dat is zo gedaan toch? Nou, je hebt wel wat geduld nodig. Vaak zijn er zes tot acht behandelingen nodig met pauzes van ongeveer zes weken.

Zo heb je de groeifase, de overgangsfase en de uitvalfase. Bij de groeifase zitten de haartjes helemaal onderin het haarzakje, waarbij deze bij de behandeling worden vernietigd. De haartjes in de andere twee fases komen terug. Na tien weken zitten er weer haartjes in de groeifase waarbij deze weer effectief kunnen worden behandeld.

Ik Heb Mijn Bikinilijn (Pijnloos) Laten Laseren - Nld Beauty - Laserontharing Wilrijk

En die werken maar tijdelijk. Voor dit artikel werkten we samen met . Daar vind je nog veel meer artikelen over gezondheid, gecontroleerd door artsen en medisch specialisten. Gezondheidsplein/ Jacqueline van Kuler en Alieke de Greeuw Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Heeft u last van ongewenste en/of overmatige haargroei op de borst, buik, schouders, rug, armen, benen, gezicht, schaamstreek, handen of voeten? Tegenwoordig laten steeds meer heren hun schaamstreek ontharen met warme wax. Ontharing voor sporters Het laten waxen van de benen is erg populair onder de sportende heren. Een fanatieke wielrenner heeft minder infecties bij een val als de benen onthaard zijn en bij zwemmers zorgen gladde benen voor minder weerstand in het water.

'Ik Liet Mijn Haar Laseren En Dit Is Wat Er Gebeurde' - Nld Beauty - Laserontharing Brasschaat

In de zomer groeien haren sneller dan in de winter. Brazilian Wax + Boyzilian Wax is populairder dan ooit! Moderne mannen kiezen steeds meer voor het (al dan niet volledig) verwijderen van schaamhaar in de schaamstreek, scrotum en bilnaad (perineum). Onze specialiste gebruikt professionele was van . Omdat mannen over het algemeen meer beharing hebben dan vrouwen en onze ontharingsspecialiste meer tijd zal moeten besteden aan de Brazilian Wax herenbehandeling, , is er een prijsverschil.

u.v. bilnaad) BENEN ONDER- OF BOVENBENEN HANDEN EN VOETEN .

Soorten Ontharingsbehandelingen - Laser Ontharen - Laserontharing EkerenSteeds meer mensen zijn op zoek naar om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen. Met laserontharing is het nu mogelijk haargroei permanent te reduceren die scheren, waxen, epileren, met zich meebrengen. Laserontharing is inmiddels ook.

Laserontharing, Bij laserontharing verwijderen we ongewenst haar door het bloot te stellen aan pulserend laserlicht dat het haarzakje vernietigt. Voordelen, Snel–Een relatief snel resultaat. Comfortabel–Relatief weinig pijn tijdens de behandeling. Nadelen, Lasers kunnen blonde, rode, witte of grijze haren niet verwijderen. Hoe werkt laserontharing? Tijdens een laserontharing worden sterk geconcentreerde lichtbundels in de haarzakjes gestraald.

Ingegroeide Haar? Zo Kom Je Er Vanaf! - Nld Beauty - Laserontharing Brasschaat

Er worden verschillende golflengtes laserenergie toegepast bij ontharing, variërend van zichtbaar licht tot nabij-infrarode straling. Deze lasers worden gekenmerkt door hun golflengte die gemeten wordt in nanometers (nm). Het laserapparaat waar wij mee werken is een diode-laser met een golflengte van 808nm. De duur van de verhittende puls is direct gekoppeld aan de mate waarin het haarzakje beschadigd wordt.

Wie is een goede kandidaat voor laserontharing? Mensen met gepigmenteerd haar, hoe donkerder hoe beter, en een lichte huid, hoe lichter hoe beter. De gebieden waar de behandeling het meest wordt toegepast, Gezicht, Benen, Armen, Rug, Bikinilijn, Oksels, Wie is geen goede kandidaat voor laserontharing? Mensen met wit, blond, rood of grijs haar, Mensen met een zeer donkere huid, Hoe bereidt u zich voor op laserontharing? Patch-test—Uw kliniek moet altijd een patch-test aanbieden voor de behandeling. laser behandeling gezicht.

Houd Je Benen Langer Glad - Nld Beauty - Laserontharing Wilrijk

Definitieve Ontharing Is éCht 100% Definitief? - Nld Beauty - Laserontharing EkerenSoprano Ice Platinum Laser Ontharing - Nld Beauty - Laserontharing Hoboken


Scheren is prima, maar epileren niet—Haar scheren, bleken en trimmen voor en tussen behandelingen door is absoluut prima, waxen en plukken daarentegen niet. Niet zonnen—U kunt zes weken voor en na de behandeling niet zonnen. Blootstelling aan de zon maakt laserontharing minder effectief en verhoogt de kans op complicaties na de behandeling.

De Dermacare diode-laser 808nm is de meest geavanceerde laser op de markt. Hij staat bekend om zijn snelle en pijnloze behandeling. Tijdens de behandeling beweegt de technicus het laserapparaat over het te behandelen gebied. Elke puls van de laser duurt een fractie van een seconde en kan vele haren tegelijk behandelen.

Laserbehandeling Voor Een Vakkundige Laserontharing - Laserontharing Antwerpen

Kleine gebieden, zoals een lip kunnen in minder dan één minuut behandeld worden. Grotere gebieden zoals de rug duren ongeveer een uur. Laserontharing is relatief pijnloos. Hoe lang duurt het gemiddelde laserontharing behandelingsplan? Het gemiddelde aantal behandelingen ligt voor laserontharing tussen de 4 en de 8, maar dit varieert sterk.

Voor kleinere gebieden zoals het gezicht, onderarmen en de bikinilijn is een reeks van 5 à 7 behandelingen gedurende een periode van 30 dagen voldoende. Voor grotere gebieden zoals de benen, borst en rug kunnen meer behandelingen noodzakelijk zijn met over het algemeen 6 tot 8 weken tussen elke behandeling. definitief ontharen.

Veelgestelde Vragen Over Ipl Ontharen - Laserontharing Ekeren

Voor laserontharing gebruiken wij de Highpower Lightsheer Diode laser. Uitgebreide medische onderzoeken laten zien dat deze laserbehandeling veilig is en tevens de gewenste resultaten geeft. Je kunt rekenen op een haarreductie van 80 tot 90 procent. Zelfs voor de meest gevoelige huidtypes een ideale oplossing. Je bent dus zeker van een goede behandeling met optimale resultaten.

Laser Ontharen - Nld Beauty - Laserontharing  BrasschaatLaserontharing Snor, Bovenlip - Nld Beauty - Laserontharing Ekeren


Uiteraard is dit afhankelijk van het zorgpakket dat je hebt afgesloten. Raadpleeg daarvoor je polis/zorgverzekeraar. Door middel van een speciale golflengte wordt het pigment van het haar in zeer korte tijd snel opgewarmd. De haar verbrandt met de onderliggende wortel. Na ongeveer 14 tot 21 dagen laat deze los en valt uit.