Hoe Kom Ik Van Mijn Beenhaar Af? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing thumbnail

Hoe Kom Ik Van Mijn Beenhaar Af? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Published Feb 02, 22
7 min read

Permanent Verwijderen Overtollige Haargroei - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

So Clean Clinic

Wildekastanje Laan 3/bus 2, 3600 Genk
089 21 93 43
permanent ontharen

Het verloop van deze vervaging hangt af van diverse factoren, waaronder de gezondheid van uw huid, uw leeftijd en uw huidtype. De huid van ieder mens is anders. De mate van vervaging hangt ook samen met de keuze van de kleur (laser ontharing). Zo zullen donkere kleuren minder snel vervagen dan de lichte(re) kleuren.

Wenkbrauwen Zijn uw wenkbrauwen dun of onregelmatig, dan kan een opvulling middels permanente make-up een aanzienlijke verbetering zijn. Hierbij kunt u kiezen uit een prachtige natuurlijke wenkbrauw middels hairstrokes of een volledig opgevulde wenkbrauw. In ieder geval ontstaat een egale en regelmatige wenkbrauwlijn die het gelaat direct meer symmetrie geeft.

Met permanente make-up kan met behulp van vele kleurstellingen de uitstraling van de ogen sprekender gemaakt worden. Te grote of kleine ogen kunnen optisch meer in verhouding worden gebracht middels permanente make-up. Altijd een stralende en verzorgde oogopslag, iedere dag weer. Is permanente make-up veilig? Opleidingsniveau en ervaring van de permanente make-up specialiste spelen een belangrijke rol bij de kwaliteit van het eindresultaat.

Laserontharing: Veel Gestelde Vragen - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in LaserontharingWij zijn in het bezit van het hygiënecertificaat uitgegeven door de GGD..Definitief ontharen Een kan in zeer korte tijd een enorme hoeveelheid licht uitzenden en bepaalde structuren in uw huid verbranden of opwarmen. Andere delen van uw huid blijven juist gespaard. Zo worden selectief bepaalde structuren in de huid beschadigd. Welke dat zijn, hangt af van het type ontharingslaser, de sterkte van de straling, de doorsnede van de stralingsbundel en de tijdsduur.

Hierdoor beschadigt de haar en komt er geen nieuwe voor terug. Het Huid- en lasercentrum beschikt over twee typen lasers: Huidklachten In het Huid- en lasercentrum behandelen we verschillende soorten ongewenste haargroei. Alleen (licht)bruine en zwarte haartjes kunnen we verwijderen met de ontharingslaser. Grijs, wit, rossig, blond en rood haar kunnen we niet behandelen; deze haren bevatten te weinig pigment.

Verschillen Tussen Diverse Ontharingslasers En Ipl-apparaten - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Hierin bespreekt u samen: de behandelmogelijkheden; het te verwachten resultaat en het aantal behandelingen; de voor- en nazorgmaatregelen; de bijwerkingen en mogelijke complicaties; de kosten en eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekering. Voorbereiding Uw huid mag niet zongebruind zijn. Daarom zijn vier tot zes weken voor de behandeling de zonnebank, zonnebaden, spray-tan en/of zelfbruiner niet toegestaan.

Scheren of knippen van de haren is wel toegestaan. Voorafgaand aan de laserbehandeling mag u geen dagcrème, parfum, deodorant of make-up gebruiken op de huid die u laat behandelen. Behandeling De huidtherapeut stelt de ontharingslaser voor iedere behandeling opnieuw in. U krijgt eerst een speciale beschermbril op. Vervolgens zet de huidtherapeut de behandelkop op de juiste plaats en geeft hij meerdere laserpulsen.

U mag uw huid koelen met een coolpack. Wikkel de coolpack daarbij altijd in een doek of washand. Gebruik in de zes weken na de laserbehandeling iedere dag zonbescherming met minstens factor 30. Herhaal dit iedere twee uur wanneer u veel buiten bent en bij mooi weer. Blijft u last houden of heeft u andere klachten? Neem dan contact met ons op.

Permanent Ontharen; Alle Methoden Op Een Rij - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Voor wie? Voor mensen: die niet tevreden zijn met de vorm van wenkbrauwen of lippen. En vollere wenkbrauwen of lippen willen. die altijd sprekende ogen willen hebben door permanente eyeliners. die last hebben van hooikoorts en/of tranende ogen. waarbij normale make-up als gevolg van werkzaamheden of hobby (sporten) niet goed blijft zitten.

m.v. de zogenoemde hairstroke techniek. die zich weinig tijd gunnen om zich op te maken of door lichamelijke beperkingen dit niet meer kunnen. En uiteraard voor iedereen die er altijd optimaal verzorgd uit wil zien! Voor wie niet? Niet vlak voor een oogcorrectie of face-lift MRI patienten. Buiten het onderzoeksgebied kan wel met permanente make-up behandeld worden.

U mag niet onder invloed van alcohol of drugs zijn tijdens de Permanente make-up behandeling. Bij zwangerschap. Kennis en ervaring vereist Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie uiterst en gebeurt. Maar wat zeker net zo belangrijk is, is . Bij Make-up Ink wordt niet alleen uw make-up "permanent" aangebracht, maar ook op de juiste manier.

Wat Is Laser Ontharen En Hoe Werkt Het? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Door een perfect passende make-up is een gezicht meer in balans en optimaal sprekend. Helaas zijn er in Nederland permanente make-up-specialisten werkzaam die niet over de eerder genoemde ervaring en /of kennis beschikken. Met alle gevolgen van dien. Het is cruciaal om de juiste vorm wenkbrauw te kiezen, anders zal het gezicht er niet mooier op worden.

Vakmanschap is al vele jaren werkzaam als in binnen- en buitenland (permanent ontharen). Zij heeft ook jarenlang trainingen gegeven op dit gebied. Wat betreft vakkundigheid bent u bij haar in de juiste handen. Zij is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Zij is destijds door Nouveau Contour geselecteerd als 1 van de 4 beste specialisten voor "het" Mobile Team Nederland.Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij Make-up Ink van een kwalitatief hoog niveau is en volledig veilig. Wij zijn uiteraard in het bezit van een GGD vergunning. Doet het pijn? Het aanbrengen van de permanente make-up is niet geheel pijnloos, maar wordt over het algemeen als dragelijk ervaren.

Permanent Ontharen In Genk - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Hoe lang blijft permanente make-up zitten? Over het algemeen is permanente make-up altijd zichtbaar. De intensiteit van uw permanente make-up kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit verschilt echter van persoon tot persoon. Dit heeft onder andere te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht.

Wij leren u dan welke make-up het beste bij u past en hoe u uiteindelijk tot een sprankelend eindresultaat komt - laserontharing. Krijg ik eerst een intake gesprek? Er vindt altijd eerst een gesprek plaats voor de behandeling. Tijdens dit gesprek bespreekt u samen met uw specialiste uw wensen en of permanente make-up hierin kan voorzien.

Permanente make-up bestaat altijd uit 2 behandelingen, soms zelfs 3. Na het aanbrengen van de permanente make-up heeft de huid een periode van 6 weken nodig om te genezen. Na deze 6 weken is er een nabehandeling en dat is de finishing touch. Wij hebben geen controle over uw genezingsproces, dat is verschillend per persoon.

Definitief (Permanent) Ontharen Met Laser, Is Dit Echt Of Toch? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Deze behandeling is bij de prijs inbegrepen. Is er speciale nazorg nodig? In principe hoeft de huid na het aanbrengen van permanente make-up geen speciale behandelingen te ondergaan. Teneinde ervoor te zorgen dat het resultaat optimaal is, geeft uw specialiste een aantal richtlijnen mee. Zij informeert hier natuurlijk uitgebreid over en u krijgt altijd een nazorgbrief mee naar huis waar nog een keer alle benodigde informatie in staat.

De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 20% tot 50% in intensiteit af binnen een week. Is permanente make-up hetzelfde als tatoeeren? Het principe lijkt op elkaar.

Want de apparatuur als ook de samenstelling van de pigmenten en de technieken zijn totaal verschillend. Bij een tatoeage worden de kleuren diep ingebracht, namelijk in het onderhuids bindweefsel. Wij werken minder diep om een zacht natuurlijk effect te bereiken. Zijn er nog aspecten waarmee ik rekening moet houden voor de behandeling? het is belangrijk dat u in de laatste 24 uur voor de behandeling geen alcohol, aspirine (wel paracetamol) of bloedverdunnende medicijnen gebruikt.