Getest: Hydrafacial, De Snelle Beautybehandeling Van De Sterren - Diodella (Antwerpen) thumbnail

Getest: Hydrafacial, De Snelle Beautybehandeling Van De Sterren - Diodella (Antwerpen)

Published Jan 05, 22
3 min read

Gezichtsbehandeling Laten Doen Bij Een Ervaren Specialist In Antwerpen

Diodella Laser & Skin Clinic

Maantjessteenweg 99, 2170 Antwerpen
03 808 20 24
HydraFacial

Deze professionele behandeling is super gezond voor je huid en biedt talrijke voordelen. Wat kan een Hydra, Facial™ voor jouw huid doen? .

De Hydrafacial is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder zal maken. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid. De Hydra, Facial-behandeling zorgt grondig voor uw huid.Hydrafacial verbetert de kwaliteit van uw huid en maakt uw huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart. De Hydrafacial is een 2 fase proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw Hydrafacial resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse thuisverzorgingsproducten. De Dermalux Led lichttherapie voorziet toegevoegde voordelen bij een Hydrafacial behandeling.

Gezichtsbehandeling Mannen - Vrouwen - Diodella (Antwerpen)

Het blauwe Led licht is zéér interessant voor klanten die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën..Hydra, Facial is van het moment! Het resultaat, zelfs na 1 behandeling al, is echt indrukwekkend. Diepe reiniging, peeling, hydratatie, anti aging en een boost voor je huid in 1 enkele behandeling! Hydra, Facial zuivert je huid zo sterk, dat de producten die je nadien gebruikt veel beter in de huid kunnen indringen en zo optimaal kunnen werken.

Al na de eerste behandeling merk je het verschil! Het is instant en blijft ongeveer 1 maand zichtbaar. Tip: jouw huid vernieuwt elke 30 dagen, dus wij raden aan om maandelijks langs te komen voor een behandeling. Telkens een Hydrafacial behandeling of afwisselend met een huidverbeterende Environ behandeling. Jouw huid zal je dankbaar zijn! (hydrafacial behandeling).

Met Deze Top 3 Behandelingen Start U De Zomer In Stijl! - Diodella (Antwerpen)Meneer Mc, Conaughey maakte ons dermate nieuwsgierig, dat we de Hydra, Facial aan den lijve wilden ondervinden… Vooraf Een voorbereide vrouw is er twee waard, en zo vinden we onszelf daags voor de afspraak met de schoonheidskliniek vrolijk surfend door veelbelovende voor-en nafoto’s en filmpjes van patiënten die een Hydra, Facial ondergingen (hydrafacial behandeling).En het beste komt nog: dit alles in slechts Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn? We maken een afspraak bij Carpe Clinic, een gevestigde waarde in Antwerpen op het vlak van dermatologische ingrepen. Ook bij Carpe is het succes van de facial overrompelend, met als gevolg dat de aankoop van een tweede toestel inmiddels een feit is.

e. het gecontroleerd verwijderen van de bovenste huidlaag) en een hydraterend masker in één. In tegenstelling tot de gezichtsbehandelingen die een schoonheidsspecialiste meestal met de hand uitvoert, wordt in dit geval gewerkt met behulp van een apparaat – bekijk het als een soort van veredeld, medisch stofzuigertje – dat het vuil letterlijk uit je poriën “zuigt”, terwijl het ook hydrateert en exfolieert (hydrafacial behandeling).

Wat Kost Een Hydrafacial Behandeling? - Diodella (Antwerpen)

Ik voel dat mijn huid centimeter per centimeter wordt opgetild door de aantrekkingskracht van het slangetje. Daarop volgt een peeling en een pijnloze extractie van mee-eters. Tot slot wordt de huid doordrenkt met hyaluronzuur, peptiden en antioxidanten om die “red carpet” glow te bekomen. Hoe ingrijpend de behandeling ook is, ze is totaal pijnloos.

De huidirritaties? Verdwenen. De schrale, droge plekken op mijn wangen? Zijdezacht. ga ik naar huis en nu een weekje later voelt mijn huid stralender dan ooit. De resultaten zijn niet alleen onmiddellijk, maar ook Het beste van alles is dat elke behandeling is afgestemd op jouw specifieke behoeften, of het nu gaat om veroudering, acne, droge huid, een betere elasticiteit van het gelaat, tot het remmen van pigmentvlekken en acné.