Definitief Ontharen In Genk - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing thumbnail

Definitief Ontharen In Genk - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Published Feb 03, 22
6 min read

Wat Is Het Verschil Tussen Laser En Ipl Ontharing? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in LaserontharingSo Clean Clinic

Wildekastanje Laan 3/bus 2, 3600 Genk
089 21 93 43
definitief ontharen

Hierna wordt dit 50% van de nieuwbehandeling. Indien een extra nabehandeling nodig is, wordt hiervoor 75 euro gerekend. Dit is alleen mogelijk wanneer de huid in goede staat is zodat deze het pigment ook kan opnemen en vasthouden. In de meeste gevallen niet. We zullen hier altijd samen naar kijken wat de beste mogelijkheid is voor u, alleen in dit geval is een intake nodig.

Permanente Make, Up is niet geheel pijnloos, maar we proberen de gevoeligheid tot een minimum te beperken. De pijngrens van ieder persoon is verschillend, echter ervaart 90% van de personen, een behandeling eerder als 'vervelend' dan pijnlijk. ​.

Heeft u geen zin om elke ochtend tijd aan uw make-up te besteden? Wilt u tijdens het zwemmen, sporten of sauna ook verzorgd eruit zien? Wilt u dat uw make-up altijd goed en op zijn plaats zit? Dan is Permanente Make-up dé oplossing voor u. Wij brengen de Permanente Make-up aan met een zeer modern, geavanceerd en veilig apparaat.

Bij het aanbrengen van de Permanente Make-up wordt voorkomen dat het kleurpigment te diep in de huid wordt ingebracht. Door celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht, zal de pigmentatiekleur heel langzaam vervagen. De kleur zal 3 tot 5 jaar duidelijk zichtbaar blijven en afhankelijk van het huidtype soms wel 7 tot 10 jaar.

Wat Is Het Verschil Tussen Laser En Ipl Ontharing? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Denk hierbij onder andere aan: Eyeliner boven Eyeliner onder Wenkbrauwen Voor de meest natuurlijke en perfecte wenkbrauwen kunt u nu ook terecht bij Pour Tous. Volg de nieuwe trend en laat u bij ons informeren over Powder Brows, ook wel Ombre wenkbrauwen genoemd.We hebben alvast een aparte pagina hiervoor gemaakt.

Wilt u niet steeds maar weer scheren, waxen, harsen of epileren? Dan is het tijd voor de laserontharing. Bij Schoonheid aan de Giessen werken we met de nieuwe Diode ICE Triple Wave laser. Deze zorgt voor een pijnloze ontharing waarmee ongewenste haargroei tot het verleden behoort. De behandeling met de Diode laser is vrijwel pijnloos en geeft een blijvend resultaat.

Die laatste is vaak minder effectief op de lange termijn en kan vrij pijnlijk zijn. Diode ICE Triple Wave laser Deze laser is geschikt voor ieder huidtype, ook voor mensen met een donkere huid. Uit de laser komt een krachtige gebundelde laserstraal die via het pigment geleid wordt naar het haarzakje waar die energie van de laser omgezet wordt in warmte waardoor het haarzakje vernietigd wordt en er geen nieuw haar kan groeien.

Voor de laserbehandelingen is het pigment wat in het haarzakje zit nodig, wat ook wel melanine wordt genoemd. Dit speelt een belangrijke rol in het laser ontharen. De behandelkop van de laser geeft namelijk een energiestraal af die wordt geabsorbeerd door de melanine wat in het haartje zit. De opname van de energiestraal gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt.

Definitief (Permanent) Ontharen Met Laser, Is Dit Echt Of Toch? - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Hierdoor kan het zakje geen nieuwe haar meer produceren, mits de behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase. Uit onderzoek is gebleken dat de ontharingsmethode zorgt voor ongeveer 80-90% haarreductie. Intake Voorafgaand aan de laserbehandelingen vindt er een intakegesprek (laserbehandeling). Tijdens het intakegesprek zal er een behandelplan samen met u worden opgesteld en een proefbehandeling.

Er wordt met u gesproken over de verwachtingen en het resultaat van de behandeling. Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld.

Gemiddeld worden er zes- tot tien behandelingen geadviseerd, voor het beste resultaat. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 4 tot 12 weken. Als u uit bent behandeld, wordt een opfris behandeling van 1 of 2 keer per jaar geadviseerd. Duur van de behandeling Dit verschilt per gebied. Hoe groter het gebied, hoe langer de behandeling duurt.Een bikinilijn laseren duurt ongeveer 30 minuten en voor het hele lichaam wordt er 2 uur tijd gereserveerd. Mag ik van tevoren nog epileren of scheren of een ontharingscrème gebruiken? Epileren niet, maar u dient zich wel te scheren, liefst vlak voor de behandeling. De stoppeltjes dienen zo kort mogelijk te zijn, dan is de behandeling veel minder gevoelig omdat er geen warmte op de huid blijft hangen.

Ontharing - Haarverzorging, Haaruitval, Haarproblemen ... - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Epileren mag al enige tijd voor het begin van de behandelingen niet meer, minstens 8 weken. De haartjes zijn nodig ter geleiding van de effectieve warmte naar binnen toe. Als er te weinig haartjes zijn teruggegroeid heeft u nauwelijks resultaat van de behandelingen. Contra indicaties Zwangerschap Epilepsie Diabetes Onwel zijn, een acute infectie of koorts Het hebben van een pace maker of een inwendige defibrilator Een actieve koortslipinfectie Gordelroos Verse littekens van een operatie Overgevoeligheid van de huid na bestraling tegen kanker Het gebruik van bepaalde medicijnen die lichtgevoelig zijn.

Overleg altijd met je huisart. Het gebruik van zware ontstekingsremmers Metalen in of net onder de huid waar de behandeling plaatsvindt Pinnen of schroeven in gewrichten of botten Piercings, deze zullen er even uit moeten Het hebben van tatoeages. De kans is aanwezig dat door de behandeling de tatoeage verbleekt. permanent ontharen.Voordelen laser ontharen Voordelen ten opzichte van andere methodes: ­ 100% pijnloos Geschikt voor alle huidtypen Geen kans op verbrandingen Zonder medicatie of andere voorbehandeling De vervolgbehandelingen kunnen elkaar snel opvolgen Behandeling van donkere huidskleur Behandeling met weinig tot geen irritatie Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken Geschikt voor mannen en vrouwen Maak nu uw afspraak voor een intake en proefbehandeling.Heeft u last van overbeharing? Bent u het scheren en epileren beu? Met laser ontharen reduceren we ongewenste haargroei tot het minimale. Bij onze kliniek krijgt u de meest comfortabele en effectieve methode. Laser ontharen: de blijvende oplossing Ontharen door middel van lasertechniek is een blijvende oplossing tegen haargroei. Na afloop van de behandeling is een groot percentage van de haargroei uitgeschakeld.

Laserontharing: Wat Je Moet Weten - So Clean Clinic - Gespecialiseerd in Laserontharing

Met de diodelaser kunnen we de meeste huidtypes – tot de lichtdonkere huid – snel, effectief en comfortabel behandelen. De haarkleuren rood, blond, wit, grijs en dunne haren zijn niet te behandelen met een laser. permanent ontharen. Een goed alternatief is harsen: het haar komt minder sterk of helemaal niet meer terug.Lasertechniek De Light, Sheer diodelaser en Soprano ICE zendt krachtige laserstralen uit die de haren op een effectieve manier vernietigen. Kliniek Veldhoven werkt met deze apparaten omdat het de minste bijwerkingen kent en het beste resultaat oplevert. Daarnaast bieden zij een persoonlijk behandelplan aan, waarbij een keuze wordt gemaakt tussen de Light, Sheer diodelaser en de Soprano ICE.

Zo zijn er diverse werkstanden zoals stationair en SHR. In tegenstelling tot een VPL of IPL behandeling (flitslichtmethode) bent u ook sneller uitbehandeld met Light, Sheer diodelaser en de Soprano ICE. De behandeling Het is van belang dat u minimaal 6 weken voor de behandeling stopt met harsen of epileren.